25% gift t.b.v. Compassion

Als u ervoor kiest om een artikel te kopen, kan Compassion er financieel baat bij hebben. Compassion is een christelijke organisatie die kinderen bevrijdt uit armoede, wereldwijd. Na een zorgvuldige selectie, worden kinderen die in ernstige armoede leven, aangemeld bij het plaatselijke Compassion-project. Compassion werkt met wachtlijsten waar kinderen wachten op toelating.

Op dit moment wachten er nog erg veel kinderen op een plekje in de projecten. U kunt ervoor kiezen om een kind voor Euro 37,50 per maand te sponsoren. Als u daarvoor kiest, wordt er in de volgende zorg voorzien: het kind krijgt voldoende te eten (alsook het gezin waaruit het kind komt), de gezondheid van het kind zal gechecked worden en waar nodig actie worden ondernomen. De ouders zullen worden begeleid in de opvoeding. Het kind zal naar school mogen en zal ook sociale vaardigheden krijgen aangeleerd. En: het krijgt Bijbels onderwijs. Met name dat laatste doet veel met de kinderen. Te weten dat hun Hemelse Vader ook voor hen en hun familie zorgt en van hen houdt, is levensveranderend.

In februari 2020 zijn wij (mijn man Henk en ik), naar Ethiopie geweest, om onze sponsorkinderen te bezoeken. Met eigen ogen hebben we gezien, wat een verandering Compassion teweeg brengt! Een beter bestaan, vanaf de basis!

Het maandelijks ondersteunen van een sponsorkind is mooi om te doen. Echter, wilt u liever een eenmalige gift geven, dan kan dat ook d.m.v. een aankoop uit deze winkel.25% van de prijs zal gedoneerd worden.

Lees onder deze link meer informatie over Compassion en hun doel en missie.

Zie hoe ze het doen!
Zie wat het verschil maakt!