Over mezelf

Ik ben Atine Kasbergen – Stolk en dol op het ontwerpen en maken van allerlei baby-gerelateerde dingen.  Of het nu van stof, haakkatoen of hout is..ik vind het ontzettend leuk om te doen. De liefde hiervoor is al van jongs af aan aanwezig. Ook de voorgaande generaties waren en zijn creatief met stof en hout.

De items die in de shop staan, zijn allemaal door mijzelf gemaakt.  Daardoor zijn ze uniek. 

De naam die ik aan de kleding en de artikelen geef, is “Beloved”. In dit kopje leest u waarom ik voor deze naam heb gekozen.

Een gedeelte van de handgemaakte collectie is gemaakt van reguliere, niet-biologische stoffen. Echter, er is ook een gedeelte wat van biologische stoffen is gemaakt. Waarom ik hiervoor heb gekozen, leest u hier.

50% van de prijs van de producten gaat naar Compassion,   Mercy Ships, of naar beide.  Aan u is de keuze, hoe u wilt ondersteunen. Als u op deze namen klikt, komt u vanzelf bij de informatie van de betreffende doelen.

Wees welkom om rond te kijken. En heb je vragen? Stuur me een appje (06 18142113)  of mailtje (atine@kasbergen.nu), of via het contactformulier ; wellicht dat ik wat voor je kan betekenen!